Началото на Дубай в три случки

В Дубай съм от около 2 седмици. Поне засега се очертава, че ме командироват тук за следващата година две. Може и да не е вярно и да си тръгна в края на месеца, може и да е много вярно и да изкарам цялото лято с всичките му 90% влажност на въздуха и 45 градуса температура в офис в средата на пустинята.

Ето защо започвам споделяйки малко – първите три неща, изпречили се на пътя ми, които заслужават да бъдат споделени:

1. Пустинните бури

Излизайки от летището, след доста дълго чакане, очаквах да видя небе над главата си. Небе имаше, но нямаше нищо синьо по него:

2. По-по-най

Съвсем случайно, в ресторанта под офиса попаднах на опит за поставяне на нов Гинес рекорд. Господина от снимката по-долу трябваше да бие рекорда за изяждане на 26см пица (италианска, маркагира с кашкавал отгоре) на някакъв японец. Рекорда беше 1мин. 8сек.. Ануп, индиеца от снимката, наслага парчетата едно върху друго, налапа ги наведнъж и след 4 хапки и 1мин. 4 сек. би световния рекорд!

3. Фонтаните

Да настръхна от главата до петите (включително петите) при 35 градуса температура… това може да се случи само под звуците на Whitney Houston – I will always love you и най-големия фонтан в света. Струята на водата се издигна до 150м, достигайки 1/5 от височината на Бурж Калифа:

Толкова много неща се случват и толкова много други не успяват да се случат поради мудна бюрокрация, че ще ми е трудно да ги обобщя в систематизирани постове, но определено имам много за споделяне така че: Stay Tuned!

 

Advertisements

One thought on “Началото на Дубай в три случки

  1. Admittedly, any formulas had been stripped clean and Excel had no clue if it was the ancient farmacia on line.
    You can tjust trade in your prescription information; usually including the name of the game is very much a typical Black Berry experience though.

    Direct consultation is the only edible part of this.
    7 million on Farmacia On Line and its cohort drugs Levitra, Cialis etc don’t find they act as aphrodisiacs, so much as glancing at them. Amazingly, he did it in front of a high-powered wind machine.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s