The Beatles – Rock Band

Пускат игра guitar hero с The Beatles (Бийтълс). Или по-скоро с 45 от техните песни, подредени в хронологичен ред. Общо взето играчите свирят на пластмасови барабани и кирати, но пеят като на истинско караоке. Естествено, има и станартната за guitar hero battle – борба между двама играчи. Отделно има и снимки, клипчета и още една камара екстри.

Всичко много хубаво, но защо са решили да я пуснат точно сега? А защо пиша това ли? Защото се сетих, че Майкъл Джаксън държи правата на 267 (проверих) от песните на Битълс. И как става така, че точно след смъртта му, решават да издадат играта. Дълговете едно на ръка.. Въобще… добре е човек да има правото да си задава правилните въпроси, а не да чака всичко наготово. Или поне аз си мисля така.

Advertisements

6 thoughts on “The Beatles – Rock Band

  1. И как става така, че точно след смъртта му, решават да издадат играта.. По-рано тази година (преди смърта на Джако) гледах трейлър на играта. Много сложна конспирация трябва да бъде!

    Иначе за играта най-важното е, че ще се. За това бих си я купил играта!

  2. и аз не виждам накъде биеш. какво общо има това с авторските права? след като Майкъл е държал правата над дадени песни, би трябвало те да се прехвърлят на наследниците му. от друга страна, ако прочетеш историята на тази игра, ще разбереш, че се прави от мнооого време и общо взето излиза на пазара в момента, в който е готова и то след личното одобрение на Йоко Оно. един интересен детайл около създаването е, че когато гледа анимацията на Paperback Writer, ако не се бъркам относно заглавието, Йоко казва: “… не, не, спомням си, че на по време на тази песен кичур от косата на Джон беше застанал еди как си и се движеше ето така …” и този момент е отразен в играта. та мисъта ми е, че след като запознаеш с подробности и видиш кой точно стои зад проекта ще разбереш, че въпросът ти е малко неуместен.
    без лоши чувства.
    Лек ден!

  3. Да се задават въпроси не е нещо лошо. Особено като има кой да ти отговори. А и не трябва ли наследниците на Джако да плащат дълговете му? И пак повтарям, не си въобразявам, че играта е направена за един месец 🙂 🙂

  4. Хубаво е преди да се търси под вола теле, да се прочете малко. Играта се издава сега, защото беше идея да съвпадне с издаването на ремастерираните албуми на The Beatles. http://www.n4g.com/xbox360/News-392347.aspx

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s