И отново свободен ден… не ги обичам. Карат ме да размишлявам, а размишлявам ли почти обезателно се губя в бездната на чувствта си. Няма да конкретизирам. Не обичам да споделям лични неща. Но този път съм разочарована от живота и даже не знам защо. Вероятно просто се нуждая от внимание или пък… или пък получавам прекалено много. Напоследък всичко се върти около мен и осъзнавам, че не е толкова хубаво. Спирам центробежната сила, пускам хората да си вървят по пътя и.. каквото сабя покаже.

Advertisements

6 thoughts on “

 1. Абе Наде, я се стегни 😛 Който му харесва, се движи около теб. Центробежната сила си самата ти, твоите действия, твоите мисли.

 2. Мхм и аз съм усещал една параноя когато много хора се завъртят около мен и тряба да обърна внимание на всички.Тогава се замислям ,че май ми е по приятно когато аз избирам кога да поискам внимание и кога да помогна на някой.
  Не знам … но и при мен се е появявало това чувство ,Дори от известно време все по трудно оставам сам със себе си…без през 5,10 или 30 мин, някой да ми звъни , да ме пита нещо или да иска да отида някъде с него.
  НАДЯ поздравявам те с това парче http://www.youtube.com/watch?v=2BAR248VRG0

 3. Повечето хора идват и си отиват.

  Малко остават.

  Ама то така е по-добре. Иначе представяш ли си какво щеше да стане.

  Какво си се разподсмърчала?

 4. Здравей, нима мислите са едно с чувствата? Според мен са две различни неща – докато мислите ти казват че видиш ли всичко е ок и ТАКА трябва да направиш, може същевременно да усетиш че нещо не е наред и че не трябва да го правиш. Това е по-скоро до разликата между рационалното разглеждане на проблем и усещането му – божествената искра, способността на съзнанието интуитивно да прониква в бъдещето и т.н.

  С две думи – ако искаш да разбереш истината за нещо, спри да мислиш за него, притихни и чуй какво ще ти каже сърцето 😉 Простите неща като масаж и праскови са си лудницата stick with em’.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s