Топ 5 налудничави играчки в Холандия

Да започнем от играчките за деца и 

ПЕТО МЯСТО – Пееща четка за зъби

Срещу скромната сума от 9 евро може да получите пеещи Black Eyed Peas в устата си. Вече не само пастата за зъби е в 3 в 1 ефект, а и четката – мие зъби, събужда те, усмихва деня ти. За по претенциозните, естествено има и вариант Бионсе да ви пее на ухо как е оцеляла 🙂 Намира се в почти всички детски магазини и даже стои до касите – на една ръка разстояние ако си забравил да я купиш, докато си бил вътре. Не съм проверявала дали няма и комплект със специална паста за зъби (с брокат, боядисваща, светеща в тъмното), но смятам, че и само по себе си се справя добре 🙂 

 

ЧЕТВЪРТО МЯСТО – Стол за телевизионна игра

Този стол е в каталог 2009 на IKEA и е само за (няма и толкова) 50 Евро. Предлага се само в беличко, така че (би трябвало) да доведе до промяна на хигиенните навици на детето преди игра пред телевизора. Ползва се по следния начин: прекрачва се и ръцете се подпират на облегалката, държащи джойстика. Неудобствтото е, че в днешно време има wee и не знам кой ще тръгне да играе телевизионна игра с джойстик.

 

 

 

ТРЕТО МЯСТО – Giorgio Armani Barbie 

Цената е 169 евро и може да го ползвата общо взето само за гледане. Не знаех, че малките момиченца играят още с това. Ето тук може да намерите информация за Барби и как би изглеждала в реалността. 

 

 

 

 

 

ВТОРО МЯСТО – Барби Беатрикс

Кралицата на Холандия се казва Беатрикс, която изглежда така. И хората са решили да направят в нейна чест Барби, но не какво да е Барби, а Барби за 500 евро (преувеличавам малко де… всъщност е за 499). Предполагам, че е с колекционерска стойност, но подобни скъпи играчки има на всички детски магазини, които обиколих. И все пак ако искате кралицата да ви гледа всяка сутрин, купете си това Барби, което със своята невероятна прилика с първата дама ще прави деня ви по-благороднически. 


 

ПЪРВО МЯСТО – Мечтата на всеки татко.

Влакчетааа 🙂 Хубави, полу-истински, като в семейство Адамс. За всяко момченце и всеки татко. Цените на хубавите започват от 900 евро и стигат до 3,4,5к – според зависи колко екстри искате. Управляват се с touch screen, няма да се учудя ако имат и GPS-и. Може да се задава таймер, да разтоварват с малките си хидравлични джиджавки и си е направо игра рай. Има една сглобена в магазина и ми отне 20 минути докато стигна до идеята да направя тази снимка, която ама нищо не показва.. 

 

Играчките са много, но най-лудите ще оставя на въображението ви.. в повечето случаи ще бъде задоволено. 

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО топ 5-6-7 на играчки за възрастни. 

 

 

 

Advertisements

11 thoughts on “Топ 5 налудничави играчки в Холандия

 1. Уау, влакче с touchscreen?? Моето беше с батерия 4,5 V И тъй като нямаше много такива батерии съм го пускал 2 пъти в годината 😦 Ама това е мега джиджано искам таковааааа! 😀

 2. Брей, четката за зъби ме разби 🙂 А, влакчето си е просто готино. Искам подарък – влакче 😛

 3. Предпочитам друг подарък, но и на влакче ще съм доволен. 😉 А на бялото столче как се сяда, че не се вижда хубаво на снимката, а дали е удобно пробва ли го?

 4. И аз обичам влакчетата и ми прави впечатление че винаги са били скъпи да му се не види. За сметка на това човек може да си играе на компютъра на влакчета. Препоръчвам ви играта Transport Tycoon De Luxe или Transport Giant.
  Аз за барби- Беатрикс просто думи нямам! Не се ли сърди малко тая кралица или са я забутали някъде в ъглите като краля на Швеция?

 5. 🙂
  Забавно… което ми напомня да покажа офертите от едно американско списание… не са играчки ама са още по-безумни…

 6. Четката ми хареса най-много 🙂 особенно ако Бионсе ми пее че е “оцеляла” 😀 .
  Надявам се да не дойде в BG щото тук ще са с песни на Ивана например “Води ме в някоя квартална кръчма” 😉

 7. Бих избрал четката, но точно Beyonce и Black Eyed Peas да слушам рано сутрин – неее! 🙂 Като изключа четката, двете барбита и стола, който не ми трябва – взимам влакчето! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s