Из старите архиви

От една година не съм отваряла гардероба си в Русе. И се убедих, че една година е достатъчно време, за да забравиш някои свои постъпки и да ти трябват доказателства, за да си сигурен, че не е било само сън. Намерих червения си панталон на ягодки, абитуриентския си албум, оранжев лак, шишче за лед с бял шал, любовно писмо, наполовина изхабен крем мед и мляко… и още много.

Припомних си и за проекта, който спечелих (Repackaging Safe Sex Messages) за концерта, който организирах, за конкурса, който измислих и за седемте хиляди презерватива, който баща ми гледаше треснато. Ако не сте виждали толкова много накуп – кашон с височина и ширина 50 см. и дължина около 75 🙂 Раздадох повечето, другите използвах като дрескод на един купон – всеки имаше опакован презерватив, забучен като мартеница… В дъното на гардероба намерих и това:

Та.. ако желаете презервативи – все още имам 288 в запас 🙂

Advertisements

11 thoughts on “Из старите архиви

  1. Ами те бяха 7000 и трябваше да ги раздам (тук Българската Асоциация по Семейно Планиране не трябва да чете) но си запазих малко, за да раздавам на познати. Само 4 кутии си оставих..

  2. Айде, айде, всички тука усещаме за какво са запазени ;). Сега като им е изтекъл срока на годност, раздаваш, нали.

  3. Хммм, може да пратиш някоя кутия насам 😉
    В правилника на фирмата ми пише да не ходим боси из офиса, да не носим взривоопасни вещества, да не осъществяваме търговия. Интересно ми е какво ще допишат отдолу, ако застана на вратата и раздавам презервативи =)))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s