Къде попаднах?!

Ако още не сте разбрали – живея в Холандия. И ако си мислите, че знаете много за тази страна – лалета, мелници, легализирани леки наркотици, Хайнекен … Има и още! Попаднах на една новина, която… http://www.dnes.bg/article.php?id=46876

Националната телевизия ще излъчи хард порно филма ‘Дълбоко гърло’, който според запознати бил класика в жанра. Сниман е 1972, а сюжета е за сексуално незадоволена жена, която се отдава на бурен орален секс след като разбира, че клиторът й е в устата. Намерих малко информация в IMD:
* Заснет е за 6 дни (филмът се оказа Шведски)
* Вероятно това е филмът, който е повлиял най – много (културно). От него произлиза мистериозната Уотъргейт свирка и освен това дава гласност на порнографията след 30 годишно подтискане на тази индустрия. По-късно главната героиня става анти-порно боец и в твърдяла, че е била принудена да се снима във филма.
* Един от първите поро филми, излъчвани по обикновени кина.
* През 2005 година е направен филм за филма, с името ‘В дълбоко гърло’ (Inside Deep Throat).
* Бюджетът на продукцията е бил $22 000, а до 2002 година има реализирана печалба от $600 милиона.
* С парите от филма е основанa компания, която финансира филми. Една от тези продукции е “Тексаско клане” от 1974
🙂 Въпреки че не гледам телевизия, смятам да отдам заслуженото на това произведение на изкуството… може даже да си направим киновечер със смешно старо порно. Ако някой случайно попадне на иформация относно датата на излъчване (часът е ясен) да драсне два реда.

Advertisements

5 thoughts on “Къде попаднах?!

  1. Тя разликата между старото и модерното порно е единствено в интимното окосмяване на актьорите… иначе не знам кое му е по-смешното 🙂

  2. Когато “главната героиня”, т. е. “актрисата” в този филм започнала да застарява, тя се опитала да си намери съпруг. Тогава и хрумнало да подеме една кампания в своя защита. Започнала да тръби наляво и надясно, че е била принудена да се снима в този филм, че била насилвана, дрогирана и пр.

    Станало така, че се намерил един защитник- някакъв балък, който я “взел за другарка в живота”. Започнали двамата да вдигат джабала, завели дори дела. Ядец- не могли да спечелят нито едно дело.

    Какво правят двамата в момента, не ми е известно…

  3. Ето защо значи. Тази псевдо-непорочност ми е позната. Често се случва да го използват този трик жените, а лошото е, че балъци винаги се намират да се връзват и да страдат след това, когато се окажат използвани.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s