Меда vs. мобилните телефони

Попаднах на една новина, която смути мечопуховското в мен. Заглавието гласи: Мобилните телефони изтребват фатално пчелите.

http://news.ibox.bg/opinion/id_1014101754

Общо взето един германски учен е открил взаимовръзка между електромагнитните излъчвания на телефона и разрушаването на естествения механизъм на ориентация на пчелите. Като знам как повечето ми познати имат вече по два, че и в някои случаи по три телефона…

dmobo-p700.jpg

И ако приложим известната макстима на Мечо Пух конкретния случай – Колкото повече телефони толкова повече липса на мед…

Света ще стане определено едно мнооого тъжно място без мед, но няма да е и само това. Пак в същата статия прочетох изказване на Айнщайн, че без пчели човечеството може да просъществува само 4 години и след това и то ще изчезне. А сега де…

Advertisements

3 thoughts on “Меда vs. мобилните телефони

  1. Това би се случило, но само ако пчелите са единствените отговорни за опрашването на растенията… Защото как си представяш живот без плодове, зеленчуци и др. растения? Медът също съдържа много полезни вещества, но всички те има как да се добият по други начини… поне доколкото аз знам.

  2. Кажи ми да ти кажа , че си много, много права, но не само за секса, а и за вредното влияние от облъчванията на мобилните телефони към пчелите! Пък ако знаеш и колко вредно е влиянието от облъчванията с антенните телефонни клетки по покривите на жилищните кооперации за секса и здравето на хората? Ама какво да се прави – прогрес!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s