Контакти

Е-mail-a си го проверявам по няколко пъти на ден. Там е най-сигурно, че ще ви отговоря.

naddito(@)gmail.com

Advertisements

18 thoughts on “Контакти

 1. Як блог, Наде. Сигурно стоиш с пръста на F5 и чакаш да видиш кой кога ще пусне кометар 🙂 Наистина – разгледах 2 други страници и се връщам – отговор. Браво!
  Както би казал един индиец – You seem like a nice person 🙂

 2. Съвсеем случайно стана 🙂 Просто тъкмо се прибрах от лекции и погледнах 🙂 Ще хвърля око на блога ти, а относно конкурса – никога не съм учавствала в нищо, а това е също част от мен. Не гоня/пазя никакъв имидж. Аз съм си аз и това ми се вижда интересно 🙂

 3. Мда. Блога е ИТ, така че не знам доколко ще ти е интересен, пък и аз не пиша много. Има един друг тук.

  За конкурса правиш каквото си искаш – аз не те критикувам.

 4. Браво! Привет ат Колумбия! Добре списан блог. За конкурса не се притеснявай и аз гласувах за теб. Дори и да не спечелиш, важно е участието. Като започнеш да обикаляш света не пропускай Латинска Америка, има доста интересни неща тук.

 5. Здравей Наде,

  аз явно съм поредният, който е попаднал случайно на блога ти. Но той наистина не е случаен! Продължавай все така. Имаш прекрасно отношение към живота и си много интересен и позитивен човек.

  Приятно изкарване на дълго чаканите празници!

 6. Ьдравей, Надя! попаднах случайно на блога ти, който много ми хареса. както и ти самата. Ас също съм от Русе, само че съм по-голям от теб, понастоящем съм в Белгия от три години. Не ми е много весело тука, но какво да се прави? удоволствие е да виждам хора като теб , които грабят от живота с пълни шепи…браво и само така! Деразй и смело напред! Ще се радвам ако ми пишеше. нещо ми е скучно и самотно тук…

 7. Уважаема Госпожо Колева,

  Във връзка с последните публикации в блога ви (отговорите на въпросите с “да” и “не”) имам питане към Вас. Посочили сте като отговор на въпроса “Стреляли ли сте с огнестрелно оръжие”- Не, а на въпроса “Убивали ли сте животно, когато не сте били на лов”- Да? Конкретният ми въпрос е с какво убихте и от какъв вид беше самото животно?
  Другият ми въпрос е свързан с това как след като сте водили такъв напрегнат начин на живот (трафик на хора, скачане от покрив, бой, удряне с бухалка и др.) все още не сте попадали в ръцете на властта (следствения арест).
  Надявам се да получа отговор във възможно най-кратки срокове.

  С уважение,
  Д. Атанасов

 8. Уважаеми Господин Атанасов,

  Въпросът ми към вас е, как сте успели да живеете живота си без да убиете животно? (Насекомите (Insecta) са клас безгръбначни трипластни животни от тип членестоноги.)

  Въпросът за трафикът на хора може да бъде много лесно отговорен от страницата ми ‘Коя съм аз’ и тогава може да се разбере, че не е от негативната гледна точка която загатвате.

  Прочитайки коментарите под темата ‘Не не не и не и не’ ще забележите, че обяснявам историята с бухалка.

  Надявам се, удовлетворих молбата ви за скоростен отговор.

  Приятно изкарване на остатъка от седмицата!

 9. Уважаема Госпожо Колева,

  Във връзка с Ваш отговор от 10.03.2011 г., 9;20 am на мое писмо искам да насоча вниманието Ви към следното:
  “Are insects animals?
  1. My husband and I have an ongoing “discussion”. He says that insects are NOT animals and I say they are. I know they are not mammals and are in a different genus and family….but they are not plants or a mineral, so they must be an animal, right?” – Очевидно от цитирания текст може да се оборимо да се презюмира, че мъжете по цял свят имат проблем с възприемането на насекомите като животни.
  2. Относно втория си въпрос, свързан с трафика на хора, искам да подчертая, че нито съм загатвал нещо конкретно, нито съм го задал в негативен аспект.
  П.С. Извинявам се за причиненото безпокойство и Ви желая приятни почивни дни!

  С уважение,
  Д. Атанасов

 10. много интересна млада госпожица си,явно всеки попада случайно на блога ти,аз самия не знам как но вече 4 часа чета всичко писано от теб. Харесва ми ,че споделяш толкова интересни неща,аз самия не съм пътувал по света но силно се интересувам от живота и културата по целия свят,информацията която предаваш е доста интересна и обогатяваща

 11. Всъщност попаднах тук интересувайки се какъв е броя на полицията в Дубай след като е с най-ниска престъпност,така попаднах на глобите в Дубайското метро…видях ,публикациите са стари ,а всичко е толкова интересно,не спирай да обогатяваш хората,това също е начин да бъдеш полезна към обществото. С най-добри пожелания!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s